Υλικά
550 γρ. κουβερτούρα με 65% κακάο (σε μικρά κομμάτια)
330 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κύβους
180 γρ. ζάχαρη
6 αβγά
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζουμε ένα κατσαρόλι σε χαμηλή φωτιά και λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο ανακατεύοντας συνέχεια να μην μας καεί.
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ την ζάχαρη με τα Αβγά και χτυπάμε έως να έχουμε μια αφράτη άσπρη κρέμα.
Προσθέτουμε το μείγμα με τα αβγά μέσα στο μείγμα κουβερτούρας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα μαζί.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα πυρέξ στρογγυλό 26 εκ., και προσθέτουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε για 25-30 λεπτά. Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει.
Όταν κρυώσει ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε. Την σερβίρουμε και με παγωτό όταν είναι ζεστή.
Καλή σας επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου