Υλικά
250 γρ. λευκά μανιτάρια (κομμένα σε φέτες)
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ πιπεριά Φλωρίνης ( κομμένη ψιλό ζουλιέν)
½ πιπεριά κέρατο ( κομμένη ψιλό ζουλιέν)
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
70 γρ. λευκό κρασί
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. ρίγανη
½ κ.γ. θυμάρι
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι να ζεσταθεί. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με τις πιπεριές έως να μαλακώσουν. προσθέτουμε τα μανιτάρια και δυναμώνουμε λίγο την φωτιά.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αν χρειαστεί ρίχνουμε ελάχιστο λάδι. Σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να εξατμιστούν τα υγρά που θα βγάλουν.
Προσθέτουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε για 1 λεπτό και σβήνουμε με κρασί.
Όταν εξατμιστεί το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε την μουστάρδα, ρίγανη, θυμάρι και ανακατεύουμε.
Τέλος βγάζουμε από τη φωτιά και απολαμβάνουμε.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου