Υλικα:
1 κιλό κιμά
3 με 4 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινη πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού , κύμινο
κρεμμύδι,
σκόρδο,
1 καυτερή πιπεριά,
αλάτι,
πιπέρι,
φρέσκια ντομάτα,
λίγο πελτέ,
λίγο νερό, και κρασί.
ένα αυγό
ψωμί
Εκτελεση:
μουλιάζουμε το ψωμί, με κρασί κόκκινο αλάτι, πιπέρι και το ζυμώνουμε για πολύ ώρα. Το βάζουμε λίγο στο ψυγείο για να σφίξει. Μετά τηγανίζεται Και αν δεν θέλετε τα φτιάχνετε στο φούρνο. Για
τη σάλτσα κρεμμύδι, σκόρδο, κύμινο, πάπρικα κόκκινη γλυκιά, καυτερή πιπεριά, αλάτι, πιπέρι, φρέσκια ντομάτα, λίγο πελτέ, λίγο νερό, και κρασί. Αφήνετε
να πήξει και μόλις είναι έτοιμη η σάλτσα βάζετε μέσα τα σουτζουκάκια.
Καλή σας επιτυχία ..!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου