Υλικά:
2 σνίτσελ γαλοπούλας
1 κρέμα γάλακτος
2 αυγά
1 κουτί μανιτάρια
τριμμένη φρυγανιά
1 ½ χυμό λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
ρίγανη
Εκτέλεση:
Πασπαλίζουμε τα σνίτσελ με αλάτι και πιπέρι. Περνάμε από το αυγό και μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά γυρίζοντας τα συνέχεια περίπου για 15 λεπτά. Μόλις ροδοκοκκινίσουν και έχουν ψηθεί και στο εσωτερικό τους, σβήνουμε με λεμόνι και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά μανιτάρια, κρέμα γάλακτος, και την ρίγανη. Τα αφήνουμε για 2 λεπτά ακόμη για να πάρουν κάνα δυο βράσεις και είναι έτοιμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου