Υλικά:
½ κιλό κατσικάκι
½ κιλό αρνάκι
½ μοσχάρι
½ χοιρινό
1 πράσο μόνο το άσπρο ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
2 καρότα
αλάτι
πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζανάκι λάδι
Εκτέλεση:
Σε μια γάστρα βάζουμε το μοσχάρι με το χοιρινό. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το πράσο και το κεφαλοτύρι. Ανοίγουμε μικρές τρύπες στο κατσικάκι και στο αρνάκι, βάζοντας μέσα τα κομμάτια σκόρδου. Βάζουμε πάνω από τα άλλα κρέατα, το κατσικάκι και το αρνάκι ενώ ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε μέσα στην γάστρα τα καρότα, προσθέτουμε και το λάδι. κλείνουμε την γάστρα και την βάζουμε στον φούρνο. Την πρώτη ½ ώρα έχουμε την θερμοκρασία του φούρνου στους 200 βαθμούς. Ύστερα την χαμηλώνουμε στους 150 βαθμούς και αφήνουμε τα κρέατα να ψηθούν ακόμη για 5 με 6 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου