Υλικά:
1 κιλό μπαρμπούνια
2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι αλεύρι
αλάτι
2 λεμόνια σε ψιλές φέτες
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια, τα πλένουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Τα αλατίζουμε και τα αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. σε μια πιατέλα στρώνουμε φέτες από λεμόνι και τοποθετούμε τα μπαρμπούνια και ξανά βάζουμε τις υπόλοιπες φέτες από πάνω. Σκεπάζουμε με πετσέτα και τα αφήνουμε να τραβήξουν το άρωμα από τα λεμόνια για 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου