ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΦΙΛΗ: Danai Danaoula
Υλικά:
1) 425 γραμ. χτυπημένη κρέμα
2) 250 γραμ. merenda
3) 50 γραμ. άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση:
Σε ένα μικρό μπολ
ανακατεύετε καλά 6 κουταλιές από
την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μαζί
με την merenda.
Σε ένα μπολ από μίξερ ανακατεύετε
καλά με σύρμα την υπόλοιπη κρέμα
γάλακτος μαζί με την άχνη ζάχαρη
μέχρι να γίνει ελαφριά κρέμα.
Προσθέτετε το μείγμα που έχετε στο
άλλο μπολ με την merenda και τις 6
κουταλιές κρέμας, και ανακατεύετε
καλά.
Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα
ανοξείδωτο μπολ στην κατάψυξη
και το αφήνετε για 8-10 ώρες
ανακατεύοντας το παγωτό κάθε 2
ώρες.
Ένα πανεύκολο παγωτό που
ετοιμάζετε πολύ γρήγορα στο σπίτι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου