ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό ντομάτες κομμένες σε τέταρτα
1 μέτριο κρεμμύδι σε φέτες
Αλάτι , πιπέρι
1 γεμάτη κουταλιά βούτυρο
2 κοφτές κουταλιές αλεύρι
6 αυγά
½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
Ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε μαζί τις ντομάτες , κρεμμύδι , αλάτι , πιπέρι και ζάχαρη , για 25 λεπτά. Τα περνάμε από τον μύλο λαχανικών. Ζεσταίνουμε σε μικρή κατσαρόλα το βούτυρο και ρίχνουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε το μείγμα σε σιγανή φωτιά και προσθέτουμε το πολτό ντομάτας.
Βράζουμε τη σάλτσα μερικά λεπτά και τη μοιράζουμε σε 6 ατομικά γιουβέτσια. Σπάζουμε μέσα από ένα αυγό και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου