Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ


Φωτό

ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό ντομάτες κομμένες σε τέταρτα
1 μέτριο κρεμμύδι σε φέτες
Αλάτι , πιπέρι
1 γεμάτη κουταλιά βούτυρο
2 κοφτές κουταλιές αλεύρι
6 αυγά
½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
Ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βράζουμε μαζί τις ντομάτες , κρεμμύδι , αλάτι , πιπέρι και ζάχαρη , για 25 λεπτά. Τα περνάμε από τον μύλο λαχανικών. Ζεσταίνουμε σε μικρή κατσαρόλα το βούτυρο και ρίχνουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε το μείγμα σε σιγανή φωτιά και προσθέτουμε το πολτό ντομάτας.
Βράζουμε τη σάλτσα μερικά λεπτά και τη μοιράζουμε σε 6 ατομικά γιουβέτσια. Σπάζουμε μέσα από ένα αυγό και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου