Υλικά:
3 κοφτές κουτ. σούπας κακάο.
10 κοφτά κουτ. γλυκού γλυκαντικό σε σκόνη.
5 κουτ. σούπας μαργαρίνη.
150 γραμ. μπισκότα digestive, χωρίς ζάχαρη.
4 κοφτές κουτ. σούπας καρυδόψιχα τριμμένα.
3 κουτ. σούπας κονιάκ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με το κακάο και το γλυκαντικό για 3 με 4 λεπτά. Θρυμματίζουμε τη ½ ποσότητα από τα μπισκότα. Κόβουμε τα υπόλοιπα σε μικρά κομματάκια. Προσθέτουμε στο μίξερ όλα τα μπισκότα, την καρυδόψιχα και το κονιάκ και χτυπάμε για 1 λεπτό. Απλώνουμε το μείγμα σε λαδόκολλα και σχηματίζουμε ένα μακρόστενο ρολό. βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο 2 με 3 ώρες για να παγώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου