Υλικά:
400 γρ. χυλοπίτες
3 μελιτζάνες σε κύβους
300 γρ. κιμά
τυρί φέτα τριμμένο
μπεσαμελ (κοίτα συνταγή για μπεσαμελ)
βούτυρο
Εκτέλεση:
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα τις χυλοπίτες με λίγο αλάτι. Όταν τις σουρώσουμε
προσθέτουμε στην κατσαρόλα λίγο βούτυρο, για να μην κολλήσουν. Τηγανίσουμε τις μελιτζάνες και τις βάζουμε πάνω σε ένα χαρτί για απορροφήσει τα λάδια. Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα ταψί και στρώνουμε από πάνω λίγη μπεσαμέλ. Απλώνουμε τις μισές χυλοπίτες και απλώνουμε με λίγη μπεσαμέλ. Πασπαλίζουμε με τριμμένη φέτα και απλώνουμε από πάνω τη σάλτσα του κιμά, εφόσον έχουμε την ανακατέψει με τις μελιτζάνες. Πασπαλίζουμε πάλι με την φέτα και στρώνουμε τις υπόλοιπες χυλοπίτες, ξανά ρίχνουμε λίγη φέτα και στο τέλος στρώνουμε την την μπεσαμέλ. Ψήνουμε σε φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 με 50 λεπτά περίπου. Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου