Υλικά:
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση
200 γρ. μανιτάρια κονσέρβα περασμένα στο μούλτι
½ ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
αλάτι
Πιπέρι
κύμινο
1 ντοματάκι κον-κασέ
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
1 πακέτο σπαγγέτι
Εκτέλεση:
σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για λίγο ακόμη. Σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά το κον-κασέ και τον πελτέ. Σκεπάζουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει μέχρι να μείνει μόνο με το λάδι. Σερβίρουμε με μπόλικη σάλτσα και τυρί. Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου