Υλικά:
5 ασπράδια αυγού χτυπημένα
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
2 κολοκυθάκια μικρά ψιλοκομμένα
λίγο σπανάκι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι άνηθο
Αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό ρίχνουμε τα αυγά αφού τα έχουμε χτυπήσει σε μαρέγκα. Ρίχνουμε και ανακατεύουμε τις ντομάτες, το σπανάκι, τον άνηθο και τα κολοκυθάκια και προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε να σιγοψηθεί για 5 λεπτά στο μάτι της κουζίνας και ύστερα στο φούρνο στους 150 βαθμούς για άλλα 8 λεπτά περίπου. Όταν κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου