Υλικά:
1 ½ κιλό πατσά μοσχαριού ( πόδια ή κοιλίες )
4 λίτρα ζωμό μοσχαριού
Λίγη ρίγανη
8 σκελίδες σκόρδο
πιπέρι
αλάτι
θυμάρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και Ζεματάμε τον πατσά. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα, το σκόρδο, τη ρίγανη, και το θυμάρι. Βράζουμε τον πατσά στο ζωμό μοσχαριού, 3 ώρες περίπου. Όταν βράσει τον βγάζουμε και τον κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα τα καρυκεύματα από το ζωμό και Ρίχνουμε πάλι τον πατσά στο ζωμό για να βράσει άλλα 20 λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε. Ο πατσάς συνοδεύεται με σκορδοστούμπι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου