Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΦΛΕ




Υλικά:

2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
½ πακέτο μανιτάρια φρέσκα
1 κρέμα γάλακτος
400 γρ. τυριά τριμμένα γκούντα, γραβιέρα, κασέρι)
1 αυγό
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
Μπόλικο άνηθο
Αλάτι
πιπέρι
λίγες φέτες τυρί για τοστ
7 φέτες μπέικον

Εκτέλεση:

Βράζουμε το κοτόπουλο, και το αφήνουμε να στραγγίξει. Το  κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια σε λίγο λάδι ή βούτυρο.
Ρίχνουμε το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και το μπέικον. Αφού τα σοτάρουμε όλα αυτά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το αυγό χτυπημένο ελαφρώς. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για λίγο και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Μέσα σε πυρέξ βάζουμε τα κομματάκια  κοτόπουλου μαζί με τα τριμμένα τυριά, το αλάτι, το πιπέρι και τον άνηθο ανακατεύοντας τα όλα μαζί.
Ύστερα  προσθέτουμε όλο το μείγμα από τα σοταρισμένα υλικά που έχουμε φτιάξει πριν και ανακατεύουμε καλά. Στρώνουμε μέσα στο πυρέξ το μείγμα και βάζουμε από πάνω τις φέτες του τοστ. Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου. Σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο, για να μην ψηθεί αμέσως το τυρί. Καλή σας όρεξη!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου