Υλικά:
½ κιλό φασόλια μικρά
1 μεγάλο κρεμμύδι
5-6 κλωναράκια μαϊντανό
½ φλιτζάνι λάδι
1 κ.σ. ξύδι
Αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
βάζουμε τα φασόλια στο νερό για ένα βράδυ.
την επόμενη μέρα τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς να λιώσουν. Τα στραγγίζουμε καλά και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε προσεκτικά να μην λιώσουμε τα φασόλια.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το λάδι με το ξύδι και όσο αλάτι και πιπέρι θέλουμε. Ρίχνουμε την σάλτσα στην σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου