Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ Νο5






Μυστικό
Αν η ζάχαρη άχνη που έχετε σας έχει σβωλιάσει από την υγρασία, κοσκινήστε τη και θα γίνει όπως και πριν.

Σας έκοψε η μαγιονέζα;
Χτυπήστε στο μπλέντερ ένα κρόκο αβγού με λίγη μουστάρδα και λίγο ξίδι. Σιγά σιγά προσθέστε στο μείγμα την \"αποτυχημένη\" μαγιονέζα συνεχίζοντας το χτύπημα.

Μυστικό
Αν τα μπισκότα σας νότισαν από την υγρασία, βάλτε τα για 5 λεπτά στο φούρνο ώστε να ξαναγίνουν τραγανά. Τα διατηρείτε σε αεροστεγές δοχείο.

Σας παράβρασε το ρύζι;
Δε γίνεται να το σώσετε, μπορείτε όμως να βελτιώσετε την εμφάνιση και τη γεύση του αν κάνετε το εξής: Ξεπλύνετε το ρύζι με κρύο νερό, σουρώστε το και το ζεστάνετέ το σε φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό, θα του δώσει πιο σπυρωτή μορφή.

Μυστικό
Αν τα ζυμαρικά σας κατά το σερβίρισμα μοιάζουν λασπωμένα, κρατήστε λίγο από το νερό στο οποίο έβραζαν, προσθέστε το στα ζυμαρικά λίγο πριν να τα σερβίρετε και ανακατέψτε τα.

Για πιο σφιχτή μαρέγκα...
χρησιμοποιήστε ελαφρά αλατισμένα ασπράδια αβγού που βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου.

Το ξέρατε ότι...
Από την στιγμή που ένα πορτοκάλι στιφθεί ή κοπεί, η βιταμίνη C που περιέχει εξαφανίζεται ταχύτατα. Μετά από 8 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου, ή μια μέρα στο ψυγείο, έχει χάσει πάνω από το 20% της βιταμίνης C που περιείχε.

Το ξέρατε ότι...
Μια πατάτα δεν έχει περισσότερες θερμίδες από ένα μήλο.

Το ξέρατε ότι...
Ο σολωμός συγκαταλέγεται στα ψάρια με την μεγαλύτερη παχυντική αξία.

Το ξέρατε ότι...
Όσο πιο σκούρα είναι μια ελιά, τόσο περισσότερο λάδι αναλογικά περιέχει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου