Υλικά:
1 φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι
1 φλιτζάνι ρόκα ψιλοκομμένη
1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι σιταροπούλα βρασμένη
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 πιπεριά πράσινη, 1 κόκκινη, 1 κίτρινη, κομμένες σε τετραγωνάκια
2 κονσέρβες τόνο άσπρο
1 σακ. γαρίδες
10 στικς καβούρι
Ντρέσινγκ:
6 κουτ. σούπας μαγιονέζα
6 κουτ. σούπας σόγια
6 κουτ. λεμόνι
½ ποτήρι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βάζουμε το ρύζι σε μια κατσαρόλα με νερό και το βράζουμε. Όταν γίνει και το αφήσουμε να κρυώσει λίγο, βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα πλαστικό δοχείο και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι σερβίρουμε. Για το ντρεσινγκ, Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα σεικερ και τα κτυπάμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου