Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

Φωτό



ΥΛΙΚΑ:

1 χταπόδι καθαρισμένο και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
2-3 ξερά κρεμμυδάκια χοντροκομμένα στον τρίφτη
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 φύλλο δάφνης
1 κουταλάκι θυμάρι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο, και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν.
Έπειτα, προσθέτουμε το χταπόδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά.
Μετά, σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Σκεπάζουμε καλά την κατσαρόλα ώστε να μην φεύγουν οι υδρατμοί και βράζουμε το χταπόδι σε χαμηλή φωτιά για 50 περίπου λεπτά.
Όταν δούμε ότι το κρασάτο χταπόδι έχει μαλακώσει, είμαστε έτοιμοι!
Καλή όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου