![Φωτό](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeHIPRNRlbYoVrdMNP1N4M0Mz20kct_5gwYC_uprPtew0tDPhoZ8juF5knXM5YFW9875FgikGHNdu4uHnoDCkCMaOKF69iASLPGD2_Porx7FhvCFVduFze643ji5pibLj8NcwZMOjirhgD/w300-h207-p-no/KEFTEDAKIA.jpg)
Για 8 άτομα
Υλικά:
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
250 γρ. ψίχα ψωμιού
3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Λίγο βούτυρο για τα κρεμμύδια
4 κοφτά κουταλάκια αλάτι
Πιπέρι
Μπαχαρι
2 κουταλιές λευκό κρασί ή ούζο
Ρίγανη
Αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
Εκτέλεση:
Μουσκεύουμε την ψίχα με κρασί ή ούζο. Σοτάρουμε με βούτυρο το κρεμμύδι και το στραγγίζουμε. Βάζουμε όλα τα υλικά , εκτός το αλεύρι και το λάδι . χτυπάμε καλά το μείγμα και πλάθουμε κεφτέδες και τους αλευρώνουμε. Τους τηγανίζουμε σε αρκετό και καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου