Υλικά:
¼ μπέικον κομμένο
½ ψαρονέφρι
1 φλιτζανάκι ουίσκι
1 φλιτζανάκι χυμό λεμονιού
λίγο λάδι
αλάτι
πιπέρι χοντροκομμένο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το μπέικον σε μεγάλους κύβους. (για μην χαθεί μέσα στο φαγητό)
Παίρνουμε το ψαρονέφρι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και τα τσιγαρίζουμε, μαζί ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και τον χυμό λεμονιού και το αφήνουμε πάνω στην φωτιά ωσότου μαυρίσει λίγο. Το σβήνουμε με το ουίσκι σε δυνατή φωτιά, και ρίχνουμε λίγο νερό. Όταν δέσει η σάλτσα, είναι έτοιμο.
Σερβίρετε με πατάτες ψητές ή τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου