Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΑΓΚΟΥ


Φωτό

Για 5 άτομα

ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό χοιρινό κρέας
2 πράσα
Βούτυρο
½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί (ξηρό)
Αλάτι , πιπέρι
Μαϊντανό
1 κουτί αποφλοιωμένες ντομάτες
250 γρ. κατεψυγμένο αρακά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομματάκια.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα πράσα σε χοντρές φέτες. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα ½ φλιτζάνι βούτυρο και σοτάρουμε το κρέας. Προσθέτουμε τα πράσα και αφήνουμε να ψηθούν μαζί για μερικά λεπτά. Ρίχνουμε το κρασί , αλάτι και το πιπέρι. Και αφήνουμε το κρέας να σιγοψήνει σκεπασμένο , μέχρι σχεδόν να μαλακώσει. Ρίχνουμε τις ντομάτες και τον αρακά  και ψήνουμε το ραγκού , σε σιγανή φωτιά , για 20 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε με πατάτες ψητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου