Υλικά:
2 φλιτζάνια καρπούζι πολτό
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 φλιτζάνια νερό
2 φύλλα ζελατίνας
1κουταλιά σούπας στυμμένο χυμό λεμόνι
Εκτέλεση:
βάζουμε το καρπούζι στο μπλέντερ για να γίνει πολτός.
Τα φύλλα ζελατίνας τα μουσκεύουμε σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
Βάζουμε σε ένα κατσαρόλι τη ζάχαρη και το νερό για 5 λεπτά να βράσουν και προσθέτουμε τα δύο φύλλα ζελατίνας , στον πολτό των φρούτων.
Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ δυνατά επί 5 λεπτά.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και το ξαναψύχουμε.
και η γρανίτα μας είναι έτοιμη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου