Υλικά:
1 κιλό ροδάκινα
1 κιλό ζάχαρη
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
Εκτέλεση:
Αφαιρουμε την φλούδα από τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε φετάκια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα σε σειρές , με τη ζάχαρη ανάμεσα. Ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού και αφήνουμε να μείνουν στο ψυγείο 1 νύχτα. Την επομένη , τα βράζουμε για 15 λεπτά. Σε 12 ώρες , ξανά βράζουμε την μαρμελάδα 20 λεπτά περίπου ή ώσπου να δέσει το σιρόπι της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου