Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Αφράτα μπισκότα βουτύρου


 

Υλικά

300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

250 γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)

90 γρ. άχνη ζάχαρη

1 βανιλίνη

εκτέλεση

χτυπάμε με το μίξερ χειρός, το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη. χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά μας. Προσθέτουμε την βανιλίνη. Ρίχνουμε τμηματικά το αλεύρι. Σταματάμε το μίξερ, ανακατεύουμε την ζύμη με μια μαριζ και γεμίζουμε την σακούλα κορνέ.  Στρώνουμε αντικολλητικο χαρτί στο ταψί και κάνουμε τα σχέδια που θέλουμε να δώσουμε κρατώντας απόσταση μεταξύ τους. Κόβουμε κερασάκια και πιέζουμε στο κέντρο τους.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς και για 20 -25 λεπτά περίπου,  με αντιστάσεις και  στη μέση του φούρνου.  Βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν για να μην διαλυθούν. Ύστερα τα βάζουμε σε  πιατέλα και τα απολαμβάνουμε.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία!!!

https://youtu.be/ZuY5eCuZ7wI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου