Υλικά
500 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
300 γρ. φράουλες
150 γρ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις φράουλες. Τις πολτοποιούμε σε ένα μούλτι. Ρίχνουμε τον πολτό σε ένα μπολ, προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα.
Χτυπάμε στο κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος έως να έχουμε υφή γιαουρτιού.
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο ανακατεύοντας να ομογενοποιηθεί.
Βγάζουμε τον πολτό από τις φράουλες και τον προσθέτουμε στο μίγμα μας. Χτυπάμε για 3-4 λεπτά.
Μεταφέρουμε το μίγμα παγωτού σε ένα σκεύος και αφήνουμε στην κατάψυξη για 5 -6 ώρες να παγώσει.
Σερβίρουμε το παγωτό μας αν θέλουμε με σιρόπι σοκολάτας που του πηγαίνει πολύ.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου