Υλικά:
1/2 κιλ. Γαρίδες,
1/2 κιλ. ψιλοκομμένο ντοματάκι
1 μικρό κρεμμύδι
1 σκελ. σκόρδο (προαιρετικά)
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Φέτα σε θρύμμα
Κεφαλοτύρι (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε
το σκόρδο (προαιρετικά) Προσθέτουμε το ντομματακι και όταν αρχίσει να βράζει χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου έως να δέσει
λίγο η σάλτσα μας. Σερβίρουμε με θρυμματισμένη
φέτα και μαϊντανό.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου