Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Ρολό κοτόπουλο γεμιστό

Υλικά

 

1 κοτόπουλο  ξεκοκαλισμένο    (ζητήστε από τον  κρεοπώλη σας,  ειδάλλως δείτε   ΕΔΩ )

1 πιπεριά Φλωρίνης (κομμένη  σε μακρόστενα κομμάτια)

1 πιπεριά κέρατο (κομμένη  σε μακρόστενα κομμάτια)

Λίγα μανιτάρια

¼ τυρί γραβιέρα (κομμένο σε μακρόστενα κομμάτια)

5 φέτες μπέικον  (Προαιρετικά)

Αλάτι

Πιπέρι

 

Για την σάλτσα μουστάρδας  δείτε  ΕΔΩ

 

Εκτέλεση

 

 Αλατοπιπερωνουμε το κοτόπουλο.  Αν βάλουμε  μπέικον, στρώνουμε τις φέτες στην μισή πλευρά του κοτόπουλου.  Ύστερα  προσθέτουμε τις κομμένες πιπεριές, την γραβιέρα και τα μανιτάρια.  Τυλίγουμε το κοτόπουλο σε ρολό και το δένουμε με σπάγκο, εκτός αν έχουμε δυχτακι.  Αλατοπιπερώνουμε.  Τοποθετούμε το ρολό κοτόπουλο σε ένα μικρό ταψί και ρίχνουμε ότι μας έχει περισσέψει από τα λαχανικά. 

 

Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.  Ψήνουμε  σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς και περίπου για δυο ώρες ανάλογα το φούρνο μας. Στο πέρασμα της μιας ώρας ελέγχουμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο νερό ακόμη.  όταν θα είναι έτοιμο  βγάζουμε και αφαιρούμε το σπάγκο ή το δυχτακι.

 

Σερβίρουμε κόβοντας σε φέτες, ρίχνουμε πάνω από την σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει.

Συνοδεύουμε με ρύζι ή πατάτες.

 

Καλή σας επιτυχία!!!  

 

https://youtu.be/A9m8SnRrTdw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου