Υλικά
1.500 γραμ. κολοκυθάκια τρυφερά
6 αυγά χτυπημένα
550 γραμ. φέτα σε τρίμματα
200 γραμ. φρυγανιά
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα
1/4 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο για το ταψί
Εκτέλεση
Λαδώνουμε ένα µικρό ταψί και το πασπαλίζουμε µε τη µισή φρυγανιά.
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, αφαιρούμε το κοτσάνι και τα τρίβουµε σε χοντρό τρίφτη.
6 αυγά χτυπημένα
550 γραμ. φέτα σε τρίμματα
200 γραμ. φρυγανιά
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα
1/4 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο για το ταψί
Εκτέλεση
Λαδώνουμε ένα µικρό ταψί και το πασπαλίζουμε µε τη µισή φρυγανιά.
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, αφαιρούμε το κοτσάνι και τα τρίβουµε σε χοντρό τρίφτη.
Τα αφήνουµε στο σουρωτήρι για 10 λεπτά.
Τα στύβουµε και
τα βάζουµε σε μια λεκάνη . Προσθέτουµε τα αυγά, την φέτα, την υπόλοιπη φρυγανιά, τον
άνηθο, δυόσμο και τα φρέσκα κρεμμύδια.
Ρίχνουμε µπόλικο πιπέρι. Δοκιµάζουµε το µείγµα και αν
χρειάζεται ρίχνουμε λίγο αλάτι.
Απλώνουµε το µείγµα στο ταψί. Το ραντίζουµε µε το λάδι και ψήνουµε στο φούρνο στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου ώσπου να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια.
Καλή σας επιτυχία!!!
Απλώνουµε το µείγµα στο ταψί. Το ραντίζουµε µε το λάδι και ψήνουµε στο φούρνο στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου ώσπου να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια.
Καλή σας επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου