Υλικά
1 κιλό χοιρινό λαιμό
3 λουκάνικα χωριάτικα
2 μέτρια κρεμμύδια
3 κ.σ. ντοματακι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μπελτέ ντομάτα
2 φυλλαράκια δάφνη
1 ξυλάκι κανέλα
1/2 π. Κρασιού κρασί
1/2 π. Κρασιού ελαιόλαδο
Αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το χοιρινό σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε τα λουκάνικα σε πλάγιες ψιλές φέτες. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι το μισό λάδι και ρίχνουμε τα λουκάνικα.
1 κιλό χοιρινό λαιμό
3 λουκάνικα χωριάτικα
2 μέτρια κρεμμύδια
3 κ.σ. ντοματακι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μπελτέ ντομάτα
2 φυλλαράκια δάφνη
1 ξυλάκι κανέλα
1/2 π. Κρασιού κρασί
1/2 π. Κρασιού ελαιόλαδο
Αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το χοιρινό σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε τα λουκάνικα σε πλάγιες ψιλές φέτες. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι το μισό λάδι και ρίχνουμε τα λουκάνικα.
Μόλις
γίνουν τα αφαιρούμε από το τηγάνι. Σε μια λεκάνη βάζουμε το χοιρινό Ρίχνουμε το
υπόλοιπο λάδι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε
στο τηγάνι από τα λουκάνικα το χοιρινό και το σοτάρουμε ώστε να πάρει χρώμα από
όλες του τις πλευρές.
Προσοχή
δεν ανακατεύουμε πολλές φορές για να μην μας βράσει.
Μόλις
πάρει χρώμα Ρίχνουμε τα κρεμμύδια εφόσον από πριν τα έχουμε κόψει στα τέσσερα
και τα έχουμε χωρίσει φύλο φύλο.
Προσθέτουμε
την δάφνη, κανέλα, το ντοματακι και τον μπελτέ και ένα ποτήρι νερό.
Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με καπάκι και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά
περίπου για 50 λεπτά έως να γίνει.
Προαιρετικά
άμα θέλουμε βάζουμε και πιπεριές.
Καλή σας επιτυχία!!!!
Καλή σας επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου