Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Εύκολο γλυκό ψυγείου με μπισκότα oreo


Υλικά

1000 ml. κρέμα γάλακτος  (παγωμένη)
200 γρ. ζάχαρη άχνη
250 ml γάλα
5 πακέτα μπισκότα oreo


Εκτέλεση

Χτυπάμε  την  κρέμα γάλακτος μαζί με την ζάχαρη άχνη, στον κάδο του μίξερ σε πηχτή σαντιγί. Βάζουμε  το γάλα σε ένα μπολ και  βουτάμε  ένα ένα τα μπισκότα για λίγα  δευτερόλεπτα και προσέχουμε να  μην μας  μουλιάσουν. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα  και  στρώνουμε (ταψάκι ή πυρέξ,  22χ33) στο πάτο του ταψιού. Στρώνουμε από πάνω το 1/3 από τη σαντιγί. Βουτάμε πάλι στο γάλα τα μπισκότα και τα βάζουμε ολόκληρα πάνω από την σαντιγί.
Σκεπάζουμε  με το άλλο 1/3 της σαντιγί και κάνουμε  την ίδια διαδικασία στρώσης   με τα μπισκότα. Στρώνουμε και το υπόλοιπο 1/3 της σαντιγί.
Τέλος  τοποθετούμε  από πάνω τα υπόλοιπα μπισκότα. Εγώ τα έκοψα στην μέση.    Βάζουμε το  γλυκό στο ψυγείο για 4 ώρες να παγώσει. Έπειτα  το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε. (Από πάνω αυτοσχεδιάζετε με τα μπισκότα όπως σας αρέσει. )

Καλή σας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου