Απλό και νόστιμο.!!!
Υλικά:
300 γρ. τυρί Γκούντα
10 φέτες ζαμπόν
5 φέτες μπέικον
600 ml κρέμα γάλακτος
1 πακ. Ζυμαρικά βίδες
Ελάχιστο αλάτι για τις βίδες
Εκτέλεση:
Βράζετε σε μια κατσαρόλα τις βίδες. Όταν βράσουν, τις σουρώνετε και τις καίτε με λίγο
βούτυρο. Απλώνετε τις βίδες σε ένα πυρέξ ή ταψί 35Χ30 cm. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνετε μέσα τα αλλαντικά
αφού τα έχετε κάψει σε μικρά κομμάτια. (Το
μπέικον πρώτα το έχετε σοτάρει σε ένα τηγάνι. ) ρίχνετε και τα 200 γρ. τυρί Γκούντα.
Εφόσον τα ρίξετε στην κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε
λίγο και περιχύνεται την κρέμα πάνω στις βίδες, να πάει παντού. Ρίχνεται τα άλλα
100 γρ. από πάνω.
Ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς , έως ότου κάνει μια ωραία
κρούστα.
Καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου