Υλικά:
• 3 Μπρόκολα μέτρια
• 700 ml Κρέμα γάλακτος
• 120 γρ. τριμμένη Γραβιέρα
• 160 γρ. τριμμένο Ρεγκάτο
• πιπέρι
• αλάτι
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα μπρόκολα και τα κόβουμε, κρατώντας τα μπουκετάκια. Τα βάζουμε να βράσουν για 15 λεπτά περίπου σε μια κατσαρόλα με νερό. Προσοχή να είναι τραγανά, να μην λειώσουν. Τα σουρώνουμε από το νερό και τα βάζουμε μέσα σε ένα πυρέξ. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, και προσθέτουμε και τα τυριά. Στο τέλος περιχύνουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος. Θα το ψήσουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και έχει πιει την κρέμα γάλακτος. Τέλος Βγάζουμε το πυρέξ από τον φούρνο και αφήνουμε λίγο να κρυώσει και καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου