Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΨΗΤΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ









Υλικά:
Ελαιόλαδο
400 γραμ. μανιτάρια
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα.
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες.
1 κουτ. σούπας φρέσκα φύλλα θυμαριού
2 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο.
5 φιλέτα μπακαλιάρο
Ελάχιστο αλάτι ,πιπέρι
Εκτέλεση:

Βάζουμε  ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Το αλείφουμε με ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσουν και εξατμιστεί το νερό. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι, σκόρδο, θυμάρι και 2 κουτ. σούπας ξίδι.  Αφήνουμε πάνω στη φωτιά για 3 λεπτά ανακατεύοντας. Βάζουμε στην άκρη τα λαχανικά και Τοποθετούμε τα φιλέτα μπακαλιάρου στο τηγάνι. ψήνουμε και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν. Αν χρειαστεί ρίχνουμε  λίγο λάδι για να μην κολλήσουν.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να μαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά περίπου. Εφόσον τελειώσουμε με το μαγείρεμα, τοποθετούμε τα φιλέτα σε μία πιατέλα. Ραντίζουμε με το υπόλοιπο ξίδι και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου