Υλικά:
1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι για πιλάφι
1 πιπεριά πράσινη
1 κρεμμύδι ξερό
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
2/3 φλιτζανιού μαύρες ελιές
2 φλιτζάνια νερό
κάρυ
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανό
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το ξερό κρεμμύδι και την πιπεριά. Κόβουμε σε ροδέλες τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τις ελιές. Μέσα σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι μαζί με τα κρεμμύδια, αλάτι και κάρυ. Μόλις απορροφήσει τα υγρά του, συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό. Όταν θα είναι έτοιμο το βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τις ελιές, την πιπεριά και τον μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου