Υλικά:
2 ντάκους
2 ντομάτες
100 γρ. μυζήθρα σε κομματάκια
ελαιόλαδο
αλάτι
ρίγανη
κάπαρη
Εκτέλεση:
Μουσκεύουμε τους ντακους με νερό και τους βάζουμε σε ένα πιάτο. Τους ρίχνουμε ελαιόλαδο και απλώνουμε την ντομάτα μαζί με τα υγρά της, από πάνω εφόσον της έχουμε βγάλει την φλούδα και την έχουμε ψιλοκόψει. Ρίχνουμε αλάτι και την μυζήθρα. Προσθέτουμε λίγο λάδι, κάπαρη και ρίγανη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου