Υλικά:
2 φλιτζάνια αλεύρι ολικής άλεσης
1 κουτάκι μπύρα
1 μικρή βρασμένη πατάτα
1 κουτ. σούπας φυτική μαργαρίνη
5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
½ φλιτζάνι αρακά
1 καρότο τριμμένο
αλάτι
πιπέρι
λίγο δυόσμο και ρίγανη
Εκτέλεση:
Σε τηγάνι βάζουμε τον αρακά, φυτική μαργαρίνη, κρεμμυδάκια και το καρότο και τα σοτάρουμε. Βάζουμε το αλεύρι με τη μπύρα σε ένα μπολ κι ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα λαχανικά, την πατάτα, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο ή ρίγανη. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε σε μπιφτέκια. Τα μπιφτέκια τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου. Συνοδεύουμε με ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου