Υλικά:
6 πανσέτες
20 μανιτάρια φρέσκα κομμένα στα 4
1 πράσο
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτηράκι λευκό κρασί
Χυμό από 1/2 λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Πάπρικα
Πιπέρι
Αλάτι
Θυμάρι
Εκτέλεση Συνταγής
Κάνουμε μία μαρινάδα με το κρασί, τον χυμό λεμονιού, την μουστάρδα, το θυμάρι και την πάπρικα.
Τοποθετούμε μέσα το κρέας σκεπάζουμε και αφήνουμε για 4 ώρες.
Κρατάμε στην άκρη την μαρινάδα.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι το τοποθετούμε το κρέας, προσθέτουμε ένα φλυτζάνι νερό και το βράζουμε.
Μόλις εξατμιστούν τα υγρά προσθέτουμε ελαιόλαδο και το σωτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές, προσθέτουμε τα λαχανικά και χαμηλώνουμε την φωτιά.
Σβήνουμε με την μαρινάδα προσθέτουμε θυμάρι, αλατοπίπερο και συνεχίζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου