Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ





Υλικά:

1 κιλό κιμά
½ κιλό τυρί  τριμμένο
1 κουτί κανελόνια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ή βασιλικό ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι λάδι
1 κουτί κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Σάλτσα ντομάτα (έχουμε ετοιμάσει από πριν)

Εκτέλεση:

Φτιάχνουμε τον κιμά.  Όταν γίνει, ρίχνουμε μέσα στο κιμά, την ½ ποσότητα από τη σάλτσα ντομάτας,  που είχαμε ετοιμάσει. τον αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά και όταν είναι έτοιμος, τον βγάζουμε  από τη φωτιά. Τον αφήνουμε να κρυώσει, και ρίχνουμε μέσα το τυρί το τριμμένο, το μαϊντανό ή τον βασιλικό.  Αρχίζουμε να γεμίζουμε τα κανελόνια με τον κιμά. Τα τοποθετούμε  με  σειρά μέσα σε ένα πυρέξ ή ταψί και όταν τα τελειώσουμε, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα ντομάτας που είχαμε κρατήσει. Ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος. Τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.  Και  σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου