![Φωτό](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgG3THWvbZcmg8ejsz1bTupPboRdEJxVbbp7nx05kKIJ4MYOyD9tbYJw7682mAKGSCWo1wT1CPYy-aABXZYbtYjqh9zW1Fri2_AnWRAtobqAOwH6QMmi4fnax50rbUWV1MUNKhD8CL3G5Iq/w311-h207-p-no/KOTOPOYLO+ESTRAGKON.jpg)
ΥΛΙΚΑ:
1 κοτόπουλο 1 ½ κιλό περίπου
2 κοφτά κουταλάκια αλάτι
Λίγο πιπέρι
Ελάχιστη πάπρικα
½ φλιτζάνι βούτυρο
1 μέτριο κρεμμύδι
250 γρ. μανιτάρια
2 κουταλάκια ξηρό εστραγκον , τριμμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες. Αναμειγνύουμε το αλάτι , πιπέρι , και την πάπρικα. Πασπαλίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με το βούτυρο. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Στο ίδιο τηγάνι χωρίς να το πλύνουμε , σοτάρουμε το κρεμμύδι αφού το έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες και το χωρίσουμε σε κρίκους. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε μαζί μερικά λεπτά. Τα ρίχνουμε πάνω στο κοτόπουλο , πασπαλίζουμε με το εστραγκον και προσθέτουμε ½ φλιτζάνι νερό.
Αφήνουμε το κοτόπουλο να ψηθεί σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά. Το σερβίρουμε γαρνιρισμενο με κλωνάρια μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου