![Φωτό](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSqFbicwDvhbl1WrvxtDsLE6xriBTCKy6Vvk1iYKAPyCdaJYJy3zuRXH4NfLCrabGoSWg734i1ITpcidT1mILpl2nrmG4US_7Mu5r-aYgHgTz1hM5Iy5Vfc5x0XYUrwO-xjo9GBkwIEYF-/w307-h207-p-no/%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25BC%25CE%25B1+%25CE%25B6%25CE%25B1%25CF%2587%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25BB%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25B7%25CF%2582.jpg)
ΥΛΙΚΑ:
2 ½ φλιτζάνια γάλα
4 κρόκους
½ φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
3 κοφτές κουταλιές κορν φλαουρ
Αλάτι
1 κομματάκι φρέσκο βούτυρο
Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα. Χτυπάμε τους κρόκους σε μπαιν μαρι
Και ρίχνουμε τμηματικά τη ζάχαρη το αλεύρι , το κορν φλαουρ , το αλάτι και ½ φλιτζάνι κρύο γάλα. Προσθέτουμε αργά το ζεστό γάλα ενώ χτυπάμε με το σύρμα πάνω από νερό που σιγοβράζει για 3-4 λεπτά από τη στιγμή που θα πήξει.
Αποσύρουμε τη κρέμα από τη φωτιά και προσθέτουμε το φρέσκο βούτυρο και τη βανίλια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου