Υλικά:
3 αυγά
2 φλιτζάνια γάλα φρέσκο ή γάλα κουτί διαλυμένο με νερό
¾ φλιτζάνι νερό
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι
500 γρ. φέτα σκληρή
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μοσχοκάρυδο
Ελάχιστο άνηθο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι, το νερό, το γάλα και τα ανακατεύουμε. Συγχρόνως ρίχνουμε και τα αυγά χτυπημένα, το αλάτι, πιπέρι, λίγο μοσχοκάρυδο και ελάχιστο άνηθο. Ανακατεύουμε το μείγμα μας, ρίχνοντας και την φέτα. Βάζουμε ένα ταψάκι αντικολητικο ή ένα πυρέξ αλιμενο με λίγο λάδι. Μέσα στον φούρνο μας. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190 με 200 βαθμούς. Ρίχνουμε μέσα στο ταψάκι ή το πυρέξ μας το μείγμα μας και ψήνουμε στους 190 με 200 βαθμούς, για 50 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου