![Φωτό](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi02RoQei7mMt1znHuYZ2xMh05NBX1UWMvBgNLgKmGJzBb76G9RAhzT8drpYh-RaYgYZCTtoDYNraVlhHfZfgebB8O15uH7cs9hULJMiFNynY7saFt9qaxath5ZF2WmTLqWZO1IK5FgZ2MQ/w156-h207-p-no/%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2589%25CE%25BC%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B7+%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2582.jpg)
ΥΛΙΚΑ:
4 ασπράδια
Λίγο αλάτι
10 κοφτές κουταλιές κουαντρω
½ κιλό κρέμα σαντιγί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με το αλάτι ώσπου να πήξουν. Ρίχνουμε σιγά σιγά τη ζάχαρη ενώ συνεχίζουμε το χτυπημα. Προσθέτουμε το λικέρ και τη κρέμα σαντιγί τμηματικά , ανακατεύοντας ελαφρά.
Βάζουμε την μους σε 8 φόρμες και την αφήνουμε στη κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου