Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ – ΤΥΡΙ – ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ













Υλικά:

15 κρέπες
15 φέτες ζαμπόν χοντροκομμένες
200 γρ. τυρί τριμμένο
Λίγα μανιτάρια
Λίγο τυρί τριμμένο για πασπάλισμα
Κρέμα γάλακτος
Μπεσαμέλ

Εκτέλεση:

Για την ετοιμασία της σάλτσας μπεσαμέλ και για τις κρέπες, δείτε στις συνταγές μας στο blog ή στο facebook
Παίρνουμε τις φέτες με το ζαμπόν και τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Ρίχνουμε μέσα στην μπεσαμέλ το ζαμπόν, το τυρί, τα μανιτάρια (αφού πρώτα τα έχουμε ψιλοκόψει) και το τυρί. Ανακατεύουμε καλά και ξεκινάμε να γεμίζουμε τις κρέπες, με το μείγμα. Τις βάζουμε σε ένα πυρέξ ή σε ένα ταψάκι Όταν τελειώσουμε τις περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε τις κρέπες με τυρί τριμμένο. βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για ½ ώρα.

Αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας την κρέμα γάλακτος, βάλτε σε ένα κατσαρόλι 250 γρ. γάλα εβαπορέ αδιάλυτο και 200 γρ. βούτυρο. Προσοχή να μην κάψει. Όταν λιώσει το βούτυρο και πάει να βράσει, κατεβάζουμε από τη φωτιά και το ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε για 3 λεπτά. Το βάζουμε σε ένα μπολ και όταν κρυώσει στο ψυγείο μέχρι να το χρειαστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου