Υλικά
• 1 φλ. Ρεβύθια
• 4 Πατάτες ψιλοκομμένες
• 2 μικρά Κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
• 2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
• Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
• 1 φλ. Μαϊντανός ψιλοκομμένος
• Αλάτι
• πιπέρι
• λίγο Γλυκάνισο
• Αλεύρι
Εκτέλεση:
Από το προηγούμενο βράδυ μουσκεύουμε τα ρεβύθια. Την άλλη μέρα το πρωί, τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Τα στραγγίζουμε, και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τα υλικά μας εκτός από το αλεύρι. Τα πλάθουμε όπως και τους κεφτέδες ή όπως μας αρέσει, αλευρώνουμε τα ρεβυθοκεφτεδάκια μας και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τα βάζουμε σε πιατέλα και τα σερβίρουμε. Καλή σας όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου